Nyitva tartás :

Szalon:
Hétfõ-Péntek : 800-1800
Szombat : 800-1300
Vasárnap : zárva
Szerviz, alkatrész:
Hétfõ-Péntek : 800-1700
Szombat : 800-1300
Vasárnap : zárva

  További hírek

Megérkezett a Vitara Limited!
További információ
  További hírek

Megérkezett az Új SX4 S-Cross
További információ
  További hírek

HAZAI GYÁRTÁSÚ SIKERMODELLEKKEL TAROLT A SUZUKI 2016-BAN
További információ

   


Gondolkozzon nagyban!


Intelligens kialakításnak köszönhetően a Celerio térkínálata páratlan. De akár elöl, akár hátul foglal helyet az autó nemcsak belső paramétereivel nyűgözi majd le. Utastere egyszerre stílusos, praktikus és minden részletében magas minőséget kínál, hogy az autózás még a legnagyobb forgalomban is élmény legyen.Mindennek helye van


Heti nagybevásárlás? A Celerio esetében ez nem is kérdés. Családi nyaralás? Miért ne! A Celerio kategóriájának egyik legnagyobb csomagterét kínálja. Ráadásul minden könnyedén kerül a helyére: a küszöb alacsony, a csomagtartó ajtaja széles, a tárolóhelyeket pedig pont ott találja, ahol szükség van rájuk.


Mindent elnyel


Külső méreteihez képest a Celerio csomagtere alaphelyzetben is meglepően nagy, 254 literes; praktikus figyelmesség, hogy a bevásárlókosarakat, táskákat akasztók tartják a helyükön. A nagyméretű vagy szokatlan formájú tárgyak szállítását a 60:40 arányban osztott dönthető hátsó ülések könnyítik meg, így a poggyásztér akár 1053 literig növelhető!
Ajánlunk egy-két jó helyet


Akármerre fordulunk, a Celerioban mindenhol találunk egy zsebet, rekeszt vagy tárolót. Felül a vezető oldali napellenző nemcsak piperetükröt, hanem kártyatartót is rejt. Elöl a sofőr a kormány bal oldalán rekeszt, az utas kesztyűtartót talál, középen pohártartó és a középkonzol tárolója szolgálja a kényelmüket, az első ajtók oldalzsebe pedig térképeknek, magazinoknak ad helyet.

A hátul helyet foglalók innivalójukat elhelyezhetik középen, vagy akár a hátsó ajtók megfelelően kialakított oldalzsebében is.


Indulhatunk?


A K10B 1,0 literes benzinmotor könnyű és dinamikus, így nemcsak életteli teljesítménnyel örvendezteti meg vezetőjét, hanem a motorblokk, a felfüggesztés, a hűtő és az üzemanyagtartály tömegcsökkentésének köszönhetően takarékos is.


Tökéletes úttartás


Az új fejlesztésű futóművet a rugózási kényelem és az irányíthatóság szempontjai alapján tervezték. A felfüggesztés remek teljesítményét innovatív tömegcsökkentési és helytakarékos megoldások fokozzák


Minden helyzetben óv
Frontális ütközés során az első légzsákok mérséklik a vezetőt és az első utast érő erőhatásokat.


Semmi vész?


Vészfékezéskor a blokkolásgátló fékrendszer (ABS) megakadályozza a kerekek blokkolását, lehetővé téve ezzel a kikerülő manővereket. Az elektronikus fékerő-elosztó (EBD) segít megőrizni a vezető uralmát az autó fölött, optimális mértékben osztva el a fékerőt az első és a hátsó kerekek között.2010 Suzuki Érd Minden jog fenntartva

Adatvédelmi nyilatkozat