Nyitva tartás :

Szalon:
Hétfõ-Péntek : 800-1800
Szombat : 800-1300
Vasárnap : zárva
Szerviz, alkatrész:
Hétfõ-Péntek : 800-1700
Szombat : 800-1300
Vasárnap : zárva

  További hírek

Megérkezett a Vitara Limited!
További információ
  További hírek

Megérkezett az Új SX4 S-Cross
További információ
  További hírek

HAZAI GYÁRTÁSÚ SIKERMODELLEKKEL TAROLT A SUZUKI 2016-BAN
További információ

   


A világ végére is eljuthatsz vele
Hagyd, hogy vágyaid a világ végéig röpítsenek, és urald magabiztosan a hétköznapokat! Élvezd a szabadságot, amit egy crossover nyújt – az autó, amivel bármikor, bárhová eljuthatsz!

Fedezze fel az új SX4 S-CROSS-t, a dinamikus formavilágtól kezdve az okos és szerethető részleteken át a minden igényt kielégítő műszaki megoldásokig!

Jelentkezzen most tesztvezetésünkre, hogy az SX4 S-CROSS személyesen is meggyőzhesse lenyűgöző megoldásaival!


Élvezze az életet!
Az SX4 S-CROSS életet visz mindenbe, legyen az sport, játék, utazás vagy városi kalandozás – a lista végtelen, mint a képzelet.


Városi lendület
Hagyja, hogy képzelete szabadon szárnyaljon, miközben a nagyváros forgatagában autózik! Az SX4 S-CROSS karakteres crossover formavilága világosan jelzi, hogy Önt semmi sem állíthatja meg.


Határtalan öröm
Készüljön fel a kalandra! Az SX4 S-CROSS minden ízében azt sugallja: nincsenek határok. Az autó innovatív kialakítása mindennek bőséges teret kínál: a poggyásznak ugyanúgy, mint az álmoknak vagy a családnak.


Ötletes belső
Jól átgondolt belső terével újraírja a szabadság fogalmát az SX4 S-CROSS. A poggyászok méretéhez és formájához igazítva egyszerűen alakítható át a csomagtér. Az utasokat pedig praktikus megoldások és számtalan kényelmi funkció kényezteti, hogy a leghétköznapibb autózásból is álomutazás legyen.


Mindent visz
Ha az autóban öten utaznak, jól kihasználható 430 literes csomagtér áll rendelkezésre, ami 60:40 arányban osztott hátsó üléstámlák lehajtásával sokféleképpen bővíthető és variálható. A Comfort, Premium és Elegance modellek poggyásztere a több pozícióban is rögzíthető raktérpadló segítségével még rugalmasabban használható.


Komfortzóna
Az első középső kartámasz elcsúsztatható, így könnyen beállíthatja az Önnek legkényelmesebb helyzetbe. Az alatta levő konzoldobozban beépített USB- csatlakozó található.


Utazás felsőfokon
A kihajtható kartámasz még nagyobb kényelmet kínál a hátul utazók számára. A beépített pohártartókat két utas is használhatja.


Körülölelő a kényelem
Határozott kontúrok, minőségi öltések, luxus kidolgozású bőr üléskárpit- az SX4 S-CROSS üléseiben igazi öröm az utazás.


Rugalmasan alakítható tér
A kétféle szögben is állítható hátsó üléstámlának köszönhetően igény szerint variálható az utastér, mozgatásukkal kényelmes üléshelyzet, illetve tágasabb csomagtér is kialakítható.


Tökéletes kilátás
A külső tükröket úgy helyezték el, hogy a vezető látótere a lehető legnagyobb legyen.


Pihentető utazás
A bőséges lábtérnek köszönhetően az SX4 S-CROSS-ban öt felnőtt is kényelmesen elfér.


Indulás gombnyomásra
Az ajtók nyitásához és zárásához elég, ha a sofőr zsebében ott lapul az SX4 S-CROSS távirányítója, a lóerők felébresztéséhez pedig egyszerűen az indítógombot kell lenyomni.


Mindent a szemnek
A beépített világítás révén a vezető- és az utasoldali piperetükör sötétben is használható.


Figyelmes részletek
Az első utasülés háttámláján kialakított zsebben kényelmesen helyezhetők el térképek, újságok és könyvek.


Okos apróságok
A csomagtérben 12 voltos egyenáramú csatlakozó, valamint a poggyász stabil szállításához szükséges csomagrögzítő horgok találhatók.


Teljesítmény


Dinamikus motorjaival és precíz váltóival a SX4 S-CROSS mindig könnyedén küzdi le az elé kerülő akadályokat, legyen szó akár a nagyvárosi dzsungel útvesztőiről, akár az országutak végtelennek tűnő kilométereiről.

Kis tömegének és alacsony belső súrlódásának köszönhetően a benzinmotor fogyasztása az élvezetes teljesítmény és a magas forgatónyomaték mellett is gazdaságos marad.

Kis tömegének és alacsony belső súrlódásának köszönhetően a benzinmotor fogyasztása az élvezetes teljesítmény és a magas forgatónyomaték mellett is gazdaságos marad.Precíz sebességváltói mindig élvezetessé teszik az autózást.


Ötfokozatú manuális váltó
A benzinmotorhoz ötfokozatú manuális sebességváltó kapcsolódik. Optimalizált áttételezése révén nemcsak a fogyasztás marad alacsony, a könnyen kapcsolható váltóművel igazi élvezet a vezetés.


Hatfokozatú manuális váltó
Ha a dízelmotort választja, akkor az optimalizált áttételezésű és könnyen kapcsolható hatfokozatú manuális sebességváltó minden előnyét élvezheti.


Fokozatmentes váltómű
A CVT sebességváltó a GL+ és a GLX modellváltozatok benzinmotorjához rendelhető.Ideális útfekvés
A nagy teljesítményű futóművet az európai úthálózaton tesztelték, hogy a stabilitás, a komfort és a csendes gördülés lehető legjobb kombinációját nyújtsa.Biztonság


Akárhová visz az útja, magabiztosan autózhat. Nem számít az időjárás, sem az út, amelyen halad, sem az, milyen feladat áll Ön előtt, az SX4 S-CROSS-ra mindig számíthat. Erős off-road technika, kifinomult közúti képességek, intelligens biztonsági megoldások… Izgalmas egyenlet, végeredménye pedig az egyik legsokoldalúbb autó, amit valaha elképzelt.

Ha a kerekek elveszítik tapadásukat, az ESP® a motorvezérlés módosításával, valamint a megfelelő fék automatikus működtetésével segíti a vezetőt, hogy megőrizze a jármű feletti uralmát.

A hegymeneti elindulássegítő a meredek emelkedőkön segíti a vezetőt, megakadályozva, hogy az SX4 S-CROSS hátraguruljon, amíg átteszi a lábát a fékről a gázpedálra.

Az abroncsnyomást figyelő rendszer (TPMS) a szelepekbe épített érzékelők segítségével minden kerék nyomását ellenőrzi, és alacsony értékek esetén amulti-információs kijelzőn megjelenő jelzéssel figyelmezteti a vezetőt.

A Suzuki által szabadalmaztatott Total Effective Control Technology (TECT)karosszéria egy baleset során a fellépő ütközési energiát úgy nyeli el, hogynemcsak az autó utasait, hanem adott esetben a gyalogosok testi épségétis a lehető legnagyobb mértékben megóvja.


Egy baleset során az SX4 S-CROSS extra védelmet biztosít: a vezető és az utasok testi épségét első- és oldallégzsákok, bal- és jobboldalt nyíló függönylégzsákok, valamint egy vezető oldali térdlégzsák óvják.

Adaptív tempomat
Radar segítségével méri fel az elöl haladó autó távolságát, és automatikusan lassít vagy gyorsít, fenntartva az előre beállított követési távolságot.

1. Tartja az előre beállított sebességet, ha nincs előtte lassabban haladó jármű.

2. Ha egy jármű lassabban halad előtte, automatikusan lassít, és tartja a beállított követési távolságot.

3. Ha az elöl haladó jármű már nem tartja fel, automatikusan a beállított sebességre gyorsít, és a ?x utazósebességgel halad tovább.2010 Suzuki Érd Minden jog fenntartva

Adatvédelmi nyilatkozat