Nyitva tartás :

Szalon:
Hétfõ-Péntek : 800-1800
Szombat : 800-1300
Vasárnap : zárva
Szerviz, alkatrész:
Hétfõ-Péntek : 800-1700
Szombat : 800-1300
Vasárnap : zárva

  További hírek

Megérkezett a Vitara Limited!
További információ
  További hírek

Megérkezett az Új SX4 S-Cross
További információ
  További hírek

HAZAI GYÁRTÁSÚ SIKERMODELLEKKEL TAROLT A SUZUKI 2016-BAN
További információ

   Hogyan lehet még élvezetesebbé és egyedibbé tenni egy alapjában is karakteres autót?


A Vitara termékvonal, mely 2015 tavasza óta keresett termék a piacon, új taggal bővül: az S felszereltséggel. A modellváltozat megkülönböztető jegyei az erőteljesebb 1,4 literes, Boosterjet motor, az 5 osztatú első hűtőrács, az autó belsejét dekoráló piros motívumok, és más sportosságot sugalló tulajdonságok. Új motor, sportos dizájn: ez a Vitara S.

Megújult, sportos külsőAz 1.4 literes, közvetlen befecskendezésű turbó - motor az erő és hatékonyság szimbóluma. A Boosterjet technológia minden körülmények között dinamikusan dolgozik, de emellett nem feledkezik meg a kiemelkedő üzemanyag-gazdaságosságról sem. Az azonnali gyorsulás agilisebb vezetést eredményez sík terepen és emelkedőn egyaránt. A Vitara S átlagfogyasztása 4,7 liter/100 km és mindössze 121 g szén-dioxidot bocsát ki kilométerenként. Az élénk gázreakció és a 220 Nm nyomatéknak köszönhető lendületes gyorsulás páratlan vezetési élményt eredményeznek. Az új motorral a Vitara S 9,5 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra, a végsebessége 200 km/h.

Kitűnik a Vitarák közülA legszembetűnőbb változás az autó robusztus orrán figyelhető meg. Az eddigi vízszintes tagolás helyett, a krómdíszek függőlegesen osztják öt részre a hűtőrácsot. A Vitara S külső ismertetőjegyeihez tartozik még a fényes fekete könnyűfém keréktárcsa, illetve a LED fényszórók piros kerete. Az enteriőrben piros cérnával varrt bőrkormány, váltógomb és váltószoknya, illetve szintén piros cérnával varrt ülések fogadják az utasokat.2010 Suzuki Érd Minden jog fenntartva

Adatvédelmi nyilatkozat