Nyitva tartás :

Szalon:
Hétfõ-Péntek : 800-1800
Szombat : 800-1300
Vasárnap : zárva
Szerviz, alkatrész:
Hétfõ-Péntek : 800-1700
Szombat : 800-1300
Vasárnap : zárva

  További hírek

Megérkezett a Vitara Limited!
További információ
  További hírek

Megérkezett az Új SX4 S-Cross
További információ
  További hírek

HAZAI GYÁRTÁSÚ SIKERMODELLEKKEL TAROLT A SUZUKI 2016-BAN
További információ

Mester+Örömmel üdvözöljük a Suzuki-tulajdonosok táborában. Kívánjuk, hogy az autózás ezentúl az Ön számára is gondtalan öröm legyen, s bízunk abban, hogy hamarosan megtapasztalja, milyen megbízható gépkocsit vásárolt. Minden új Suzukira 3 évig terjedő teljes körű garancia 100 000 km-es futáskorlátozással és 12 év átrozsdásodás elleni garancia (a Szervizkönyvben foglaltak szerint) érvényes. Jó érzés tudni, hogy a legrosszabb esetben sem áll egyedül az út mentén, ezért dolgoztuk ki ugyanis a Suzuki Mester+ szolgáltatást.

Mi a Suzuki Mester+?

Röviden: azonnali segítség egész Európában, magyar nyelven!

A Suzuki Mester+ a Magyar Suzuki Zrt. a jótállási és szavatossági kötelezettségek körén kívül esõ ingyenes segélyszolgálata*, melyet az új Suzuki gépkocsit vásárlók részére nyújt napi 24 órában Magyarországon, valamint az alább írt európai területeken:

Albánia, Andorra, Anglia, Ausztria, Belgium, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Ceuta, Ciprus, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Görögország, Hollandia, Írország, Izland, Lengyelország, Lichtenstein, Luxemburg, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália (Madeira kivételével), Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szerbia, Szlovénia, Törökország (az ország európai része), Vatikán.

Mikor vehetõ igénybe?

A szolgáltatás a gépjármû forgalomba helyezésétõl számított 3 éves idõtartamra szól. Ingyenes szolgáltatásunk igénybevétele nem kötelezõ, elmulasztása jótállási vagy szavatossági jogokat nem szüntet meg.

A Suzuki Mester+ kizárólag a jótállási és szavatossági kötelezettségek körébe esõ, a gépjármû menetképtelenségét eredményezõ meghibásodás esetében vehetõ igénybe. Nem vehetõ igénybe a Suzuki Mester+ szolgáltatás különösen akkor, ha segítség igénybevétele
 • közúti baleset miatt vált szükségessé
 • nem gyári beszerelésû elektromos berendezés által okozott akkumulátor lemerülésekor
 • a gépjármû üzemben tartója az elõírt felülvizsgálati, karbantartási és felújítási munkákat nem végeztette el, illetve
 • minden olyan esetben, amely a jótállást magát is megszünteti, vagy amely meghibásodásra a jótállás nem terjed ki.
Nem vehetõ igénybe a szolgáltatás utólag, a meghibásodás elhárítását követõen, s különösen nem váltható meg pénzben.

Ki veheti igénybe a szolgáltatást?

A Suzuki Mester+ szolgáltatást a kártya birtokában nemcsak a gépkocsi tulajdonosa, hanem annak vezetõje is igénybe veheti, a Magyar Suzuki Rt a Suzuki Mester+ szolgáltatás igénybevételére való jogosultságot ugyanis csak a Suzuki Mester+ kártya felmutatásához köti. Ez lehetõvé teszi, hogy hozzátartozói vagy ismerõsei az Ön távollétében is nyugodtan utazhassanak.**

Hogyan mûködik a Suzuki Mester+?

A Suzuki Mester+ a telefonhívást követõen azonnal az Ön segítségére indul, és a távolságtól függõen a lehetõ legrövidebb idõn belül a helyszínre ér, hogy kijavítsa a hibát. Ha ez a helyszínen nem lehetséges, az autót a legközelebbi Suzuki-szervizbe szállítja.

Mire terjed ki a Suzuki Mester+?

Szolgáltatásunk csereautóra, a továbbutazás lehetõségének megteremtésére, szállásköltség fedezésére és taxiköltségre nyújt fedezetet a mindenkor hatályos Általános Szolgáltatási Feltételekben meghatározottak szerint.

Mit kell tenni a Suzuki Mester+ igénybevételéhez?

Kérjük, hogy a Suzuki Mester+ szolgáltatás igénybevételére jogosító kártyát hordja mindig magával (például a forgalmi engedélyben). Csak a Suzuki Mester+ kártya birtokában veheti igénybe szolgáltatásunkat!

Meghibásodás esetén hívja a megfelelõ telefonszámot! Itthonról, illetve külföldrõl kezdeményezett hívás esetén is egyaránt magyar nyelven kérhet segítséget.

A telefonbeszélgetés során a következõ adatokat fogja megkérdezni a telefonkezelõ:

 • Suzuki Mester+ kártyaszám
 • az autó típusa
 • az autó alvázszáma
 • az autó pontos helye
 • a probléma
 • az autó forgalomba helyezésének ideje
 • az Ön elérhetõsége
Magyarországról hívható, ingyenes segélyhívó telefonszám:
06 40 990 234
 
Külföldrõl hívható segélyhívó telefonszám:
+43 152 503 6548

* A Magyar Suzuki Zrt. fenntartja az általa egyoldalúan nyújtott szolgáltatás bármikori egyoldalú módosításának jogát. A Suzuki Mester+ szolgáltatás tartalmát és feltételeit a mindenkor hatályos Általános Szolgáltatási Feltételek határozzák meg, amelyekrõl márkakereskedõinknél is tájékozódhat.

** Kérjük, hogy a gépjármûvéhez tartozó Suzuki Mester+ kártyát gondosan õrizze, a kártya illetéktelen személyek által történõ felhasználásából eredõ károkért ugyanis a Magyar Suzuki Zrt. nem vállal felelõsséget.2010 Suzuki Érd Minden jog fenntartva

Adatvédelmi nyilatkozat